Bubblor (12/183)

ƒ/14 – 1/250 – 85 mm – ISO 320

Det enda som är lite bra med äckelkyla är att det går att frysa såpbubblor. Det är verkligen den enda fördelen. Idag hade jag is i magen (haha, pun intended) och orkade försöka med makroobjektiv, stativ och manuellt fokus.

Det tråkiga är att det är äckelkallt och att mitt tålamod tar slut ganska snabbt när bubblorna smäller och krånglar sig.

10 tankar på “Bubblor (12/183)

  1. Snyggt fångat och läckra bilder fick du till. Har tänkt tanken i flera dagar men fryser bara vid den, tanken alltså. Fast nu har det stigit 10 grader och är ”bara” -28 så kanske imorgon. Har aldrig testat seriöst trots att jag bor där jag bor.

  2. Men så snyggt! Hade velat testa köra en sån där termosbåge, men vi har inte ens velat gå utanför dörren, än mindre samlat ihop oss att hjälpas åt med bilder. Förhoppningsvis är årets svinkyla borta. Brrrr.

    1. Oh ja! Tricket med ismoln vill jag också testa. Det verkar som om kylan är på väg att ge sig hos oss, dock. Synd på ismolnen men jag längtar vekligen efter mildväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *