Eget tema: Öppning (28/183)

ƒ/5,6 – 1/10 – 50 mm – ISO 200

Det var länge sedan jag använde pyttisarna jag köpte förra året. Ärligt talat har jag lite svårt att komma på saker för dem att göra. De vill bara göra så konstiga saker. Här är de på gång med att undersöka innandömet av en tulpan. Varför de vill göra det vet jag inte. Kanske hoppas de på att hitta något fint där inne?

Jag har äntligen fått tag på en produkt som gör att pyttisarna kan stå upp. Dessa små limprickar på rulle köpte jag på Panduro. De funkar lite som dubbelhäftande tejp men är bara lim och ger en liten klistrig yta som funkar bra att trycka fast pyttisen fot i. Trots att det står att de har permanent vidhäftning gick det lätt att lirka loss gubbarna efteråt och rulla bort prickarna från underlaget.

6 tankar på “Eget tema: Öppning (28/183)

  1. Så kuliga och intressanta idéer, har jag skrivit det förr månntro 😉
    Har letat gubbar i leksaksaffären men inte hittat så många intressanta. Blev inspirerad en gång i Barcelona när jag hittade bilder med en kille som fotade sådant och de såldes som vykort eller minitavlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *