Makrostund i trädgården

Vår frodiga trädgård är kanske allra vackrast efter ett försommarregn, så jag bestämde mig för att försöka mig på makrofotografering igen. Det är inte lätt och jag kastar enorma mängder bilder, men jag tycker faktiskt att det blir lite bättre för var gång.

Det gäller också att ge sig på motiv som man kan ha en rimlig chans att fånga. Minsta lilla rörelse gör att det blir suddigt. Sniglar är bra. Idag försökte jag förgäves fotografera en hel rad med humlor. Inte en chans. De rör sig absolut hela tiden! Sedan hittade jag ett par flugor som satt och solade sig. Det var lite lättare.

Fluga tittar fram Fluga vänder baken till Fluga på kirskål Prästkrage med vattendroppar Lupinblad med vattendroppe Lupinblomma

En tanke på “Makrostund i trädgården

  1. Äntligen har vi kollat den nya dagboken lite närmare. Vad trevlig den är med alla fina bilder och kommentarer. Vi återvänder ofta och gärna.

    KRAM
    Carina och Gert

Kommentarer är stängda.