vinterträning

Efter att ha kommit hem från besöket i Källstorp stack Martin och Timjan till klubben och tränade agility. För agilityns skull är det ganska behagligt med barmark och flera plussgrader! Vi lade tunneln som ett U under balansen så Martin fick öva på tydlig handling så att Timjan skulle förstå om hon skulle genom tunnel eller uppför balansen. Jag tror vi kom på hur det ska gå till!

DSCN1243

Vi tränade även på ett staket med ganska stora mellanrum. Dessutom en raksträcka (hopp, tunnel och hopp) där Timjan fick sticka i förväg. Jag ska komma ihåg det, att avsluta krångliga övningar med en raksträcka, eftersom Timjan behöver träna på farten. Lite slalom blev det också mellan kombinationerna.

DSCN1245

Nog verkade Timjan lite extra lycklig över att återse agilityplanen! I januari ska vi börja träna i ridhus så vi ska inte glömma allt innan nästa säsong. Timjan var ganska trött när vi kom hem. Inte konstigt med tanke på att hon hade passat Hodi ett dygn och därefter tränat intensivt i ett par timmar!

En tanke på “vinterträning

Kommentarer är stängda.