agilitytävlingar

Timjan har tävlat två helger i Höör och Sjöbo. Tävlingen i Höör minns jag faktiskt inte så mycket från. Dagarna innan hade jag haft hemsk magknip och lite ont var det fortfarande denna helg. Vi tog oss runt hopp öppen felfritt men ingen topptid så det blev 11:e plats. I agility två blev det 10 fel + lite tidsfel men jag minns inte mycket från detta lopp.

I Sjöbo började vi med hoppklass tre. En bana som jag tyckte var jättesvår och vi startade sist av 44 startande så det gick lång tid mellan banvandring och start. Två gånger stannande jag helt och funderade på vilken väg vi skulle fortsätta. Timjan väntade troget på husse och det blev bara en vägran men nästan 15 sekunders tidsfel. Vi slutade på 17:e plats, 26 ekipage diskade sig så banan var väl rätt svår.

I agility två körde vi felfritt utan större bekymmer. Återigen tog Timjan vippen på tävling, försiktigt men säkert. Vi kom på andra plats och det blev Timjans första pinne i agilitytvåan.