Fånga dagen (99/180)

Solsken, vindstilla och värme gjorde mig sugen på att plocka fram såpbubblor. Vindstilla trodde jag men även en meter i sekunden får såpbubblor att bete sig som yra höns.

Jag kämpade med blåsöglan i en hand och trycka av seriebildstagning med andra handen. Väldigt rolig idé som inte riktigt gav den utdelning jag hoppats. Ljuset är lite för spretigt och många bubblor ur fokus. Bilden blev i alla fall rolig och överraskande. Det får kanske bli ett försök till någon dag när det är helt vindstilla.

Enklast var att använda Martin som assistent och fotografera över hans axel.

Det funkade också att stå inne i uterummet och blåsa genom dörröppningen.

5 tankar på “Fånga dagen (99/180)

  1. Det är verkligen glädjande att se dig testa olika tekniker och skapa bilder. Mycket inspirerande. Bilden nådde kanske inte upp till dina förväntningar men den är fortfarande kreativ och rolig. Ett litet avslöjande här 🤓 Ofta görs sådana bilder som komposit av flera olika bilder. Bra försök tycker jag!

Kommentarer är stängda.