Fotoutmaningen 2021, Närbildsfoto

Pleased to meet you (124/180)

ƒ/11 – 1/2500 – 85 mm – ISO 400

Jag såg de här bägge tumla runt varandra i samma prästkrage och trodde att de slogs om maten. Kul motiv så jag tog en snabb seriebildstagning i förhoppning om att någon skulle bli skarp. När jag såg bilderna i datorn insåg jag att det var ett helt annat tumlande de ägnade sig åt!

Högst märkligt tyckte jag, som lärt mig att bin parar sig i luften. Det gäller tydligen bara honungsbin. Detta är troligen väggsidenbi. En snäll biintresserad vän frågade runt i sina nätverk och fick det beskedet.

Jag lär mig så mycket med det här objektivet!

3 Kommentarer

  1. Jisses! Har vi en porrfotograf bland os, hihihi!

  2. Man lär sig alltid något nytt i den här utmaningen! 🙂

  3. Så fin bild ! Kul att man får lära sig så mycket !

Lämna ett svar