Jul i vårt hus (1/180)

Hej! Jag väljer att inleda fotoutmaningen med en selfie för att presentera mig. Att jag ser någorlunda pigg ut på en nyårsdagsselfie kan kanske bero på att jag med ökad ålder och förstånd tog det ganska lugnt igår kväll. Det kan också bero på att jag är ganska hemma i bildbehandling… Favoritprogrammet för fotobehandling är Adobe Lightroom men jag använder även Photoshop.

Eftersom mina bilder ibland är manipulerade på något vis tar jag ganska ofta en bild bakom kulisserna för att komma ihåg hur jag åstadkom effekten.

Sedan många år är jag förtjust i Nikons kameror. De flesta bilder i år kommer jag troligen att ta med min nya Nikon D7500. Vi håller precis på att bekanta oss med varandra. Den här bilden är en av de första jag tagit med SnapBridge-funktionen som låter mig fjärrstyra kameran med mobilen.

Jag heter Åsa och bor i Skåne med make och den lilla svarta pudeln Kummin. Hon är ganska besvärlig att fotografera med sin svarta färg och sin galna pudelskuttighet. Trots det kommer hon säkert att dyka upp på en del bilder även i år.

2 tankar på “Jul i vårt hus (1/180)

  1. Kul att du är med i år och jag ser fram emot att få ta del av dina fina bilder! Du är så bra på att dela med dig av tips och idéer. 🙂

Kommentarer är stängda.