Konflikt (2/180)

Den här bilden tog jag i natt, ett par sekunder in på det nya året. Den illustrerar det som för mig är konflikten med fyrverkerier.

Å en sidan tycker jag att det är vackert. Det är härligt festligt att sitta på verandan med våra bästa vänner, skåla för det nya året och titta ut på vackra ljusspel. Å andra sidan är det totalt galet och vansinnigt ur miljösynpunkt att elda upp en massa kemikalier och metaller.

Jag har valt att bearbeta bilden i Lightroom för att förtydliga rökmolnen. Dem såg jag inte i natt när jag njöt av skönheten – nu visar de tydligt nöjets baksida.

5 tankar på “Konflikt (2/180)

  1. Raketer/smällare för mig är lite som åskoväder…..fint/mäktigt att titta på, men samtidigt så skrämmande.
    Snyggt fångat på din bild!

  2. Snyggt fångat med dess alla vackra färger och rök. Håller med i åsikterna om detta tema. Så mycket metaller, kemikalier och en massa pengar som går upp i rök. Och så synd om alla våra djur inne som ute !

Kommentarer är stängda.