Jag ser ljuset (14/180)

Nu är det snart en månad sedan mörkret vände och jag ser ljuset oftare och oftare. Vi har än så länge haft barmark i januari och då ser även snödropparna ljuset. De här första små vårblommorna gör mig alltid så glad och förväntansfull inför våren.

Ännu en bild på samma blomma. Här kröp jag ännu närmare. Det var inte helt smart för då blev skärpedjupet kortare än jag ville ha det.

6 tankar på “Jag ser ljuset (14/180)

  1. Svårt detdär med skärpedjup när en fotar blommor och vill nära, nära nära.. Jag tycker att du valt fokuspunkten fint!

  2. Ja, nu känns det verkligen härligt när ljuset kommer och här ser vi verkligen vilken skillnad det är i vårt avlånga lans, dröjer många månader innan jag kommer att fota en snödroppe utomhus. Trots fem plusgrader idag lär vi få ha vinter länge ännu.
    Jag som gillar riktigt korta skärpedjup håller nog ända med dig i detta fall, det är motiven och tanken som styr.

Kommentarer är stängda.