Pastell (34/180)

Jag kan tycka att det känns lite barnsligt med pastellrosa köksredskap men den här sleven i silikon är så makalöst bra att den blivit en favorit i alla fall. Den har exakt rätt balans mellan fasthet och böjlighet vilket gör den helt oöverträffad för att röra i bottnen av en gryta eller blanda en lös deg.

I den här bilden jobbade jag lite tvärtom vad jag tidigare gjort med flatlays. Jag började med att lägga på massor av grejer som jag associerar med sleven – kakor från senaste gången jag använde den, andra redskap i pastellfärger, lite ingredienser frånb bakningen samt några blekta tulpaner som fångar upp pastelltemat. Sedan plockade jag bort en sak i taget tills jag var nöjd.

Stativet fastsurrat på en sågbock gör det enkelt att få rätt vinkel för bilden.

2 tankar på “Pastell (34/180)

Kommentarer är stängda.