Detaljrikedom (125/180)

Det här är nog någon slags mosaikslända, gissar jag. Den satt snällt en stund så att jag kunde få lite olika vinklar.

Gullig när den klänger sig fast!

Vackert tecknad bakkropp.

7 tankar på “Detaljrikedom (125/180)

    1. Tack! Dessa, och flera andra bilder i sommar, är tagna med min Panasonic Lumix DMC FZ-300. Det är en kompaktkamera med mycket stort zoomomfång. Just med denna sländan tror jag att jag var ca en och en halv meter ifrån och hade maximalt inzoomat, vilket ska motsvara 600 mm. Bilden är bara marginellt beskuren.

      Panasonic Lumix DMC FZ-300 är en trevlig semesterkamera. Den väger avsevärt mindre än min vanliga (Nikon D7500) och den får lättare plats i väskan. Den är allväderstätad, så jag vågar vara lite äventyrligare. I bra ljus och kameran inställd på raw blir det ofta bilder jag blir nöjd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *