Busväder (164/180)

Två små troll
bodde i ett såll.
»Det regnar», sa trollet Murr,
»det regnar hela dagen.»
»Det är tråkigt», sa trollet Plurr,
»för jag förkyler magen.»

Regn, regn, regn,
var ska’ man få hägn?
»Vi måste», sa’ trollet Murr,
»vårt tak med lera täta.»
»Det är rysligt», sa’ trollet Plurr,
»att sitta i sådan väta!»

Min ursprungliga plan var att cykla till Prästaskogen och ta lite selfies med vackra höstlöv i bakgrunden. Regnet satte effektivt stopp för sådana idéer. I stället ställde jag upp kameran på stativ i den torra tryggheten i hallen. Sedan ställde jag mig själv utanför dörren och tog en serie bilder med fjärrutlösare.

Fjantighetsgraden ökade i takt med regnet.

5 tankar på “Busväder (164/180)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *