Fotoutmaningen 2021

Lysande gul (53/108)

Jag har haft lite dålig inspiration att sy de senaste veckorna men vårens ankomst och tanken på påsken fick mig att komma ihåg att jag köpt några underbara gulprickiga tyger i vinras. Med inspiration från nätet konstruerade jag en oerhört lättsydd liten korg i det gladprickiga tyget.

Här finns en sybeskrivning om du har lust att sy en egen korg.

3 Kommentarer

  1. Får påskkänsla direkt när jag ser din fina bild på det du sytt 🙂 Fin komposition med också fint val av lugn bakgrund som gör att den fina tygväskan sticker ut med sin vackra färg. Fint med arrangemanget av äggen.

  2. instämmer helt med Maries kommentar. kan tilläggas att ljuset var också väl placerat, lite snett så att väskan och äggen fick en härlig dimension.

  3. Verkligen påskkänsla och läckra färger.

Lämna ett svar