Brun (11/180)

Pepparkakorna är nästan slut nu. Några lyckades jag skrapa ihop för att illustrera färgen brun.

Jag har länge varit sugen på ett nytt stativ för att kunna experimentera mera med flatlays. Idag fick jag en ljus idé: en arbetsbock, en rejäl packrem och mitt vanliga favoritstativ. Hurra! Nu har jag en utmärkt flatlayrigg.

Med SnapBridge-appen i kameran slipper jag dessutom akrobatkonster för att trycka av kameran. Det var bara att lägga mig på mage bredvid min tilltänkta yta och börja arrangera. Jag ser någorlunda bra på mobilens skärm hur det kommer att bli och när jag är nöjd använder jag mobilen för att trycka av.

4 tankar på “Brun (11/180)

    1. SnapBridge är en app från Nikon som funkar med deras nyare kameror (de kameror som har wifi). Den är lite bättre än vad jag vågade hoppas på, förutom att jag kan ta en bild genom att använda mobilen som fjärrkontroll till kameran kan jag även ändra en hel del av inställningarna som exempelvis bländare, slutare och autofokusens val av fokuspunkt. Jag tror de flesta andra kameratillverkare har motsvarande appar.

Kommentarer är stängda.